Porlezza aan het meer van lugano

beschikbare vakantiehuisjes

Dag van aankomst en vertrek zelf te bepalen. Per dag te boeken met een minimum van 3 dagen.

Chalet monaco

Vlak aan het meer van Lugano Italie

*NIEUW; Voorzien van AIRCONDITIONING*
Dit chalet behoort tot een van de grotere op de camping en staat ook nog eens op een van de mooie lokaties op de camping, op slechts een steenworp afstand van het meer. De accommodatie is voorzien van twee afzonderlijke slaapkamers, eenmaal met een 2-persoons bed en eenmaal met een stapelbed en een 1-persoonsbed, een ruime zitkamer, complete keuken en douche/toilet ruimte. U kunt de auto naast of voor het chalet parkeren. Inrichting: Het chalet heeft een grote, overdekte veranda (7 x 2 meter) met afsluitmogelijkheid voor de wat koudere nachten in het voor- en najaar. Alles is volledig voor vakantiegebruik ingericht, inclusief satelliet TV met Nederlandse zenders(21 maart t/m 21 september), complete keukenuitrusting, magnetron, koffiezetapparaat, dekbedden + kussens. Er is een kinderstoel aanwezig en een campingbedje (met extra matrasje). Op de veranda is een complete "Oostenrijkse" zithoekgemaakt en is er een 2e koelkast bij de hand. Kortom een comleet en gezellig ingericht chalet. De badkamer is in 2022 volledig gerenoveerd.

Boeken
  • Vakantiehuis Madrid

MADRID Chalet 

Op slechts een steenworp afstand van het meer

Ook dit chalet staat op slechts een steenworp afstand van het meer en de haven. De accommodatie is voorzien van twee afzonderlijke slaapkamers een met een 2 persoons bed en 1 met een stapelbed en een 1 persoonsbed, campingbedje en kinderstoel aanwezig, een zitkamer met complete keuken en douche/toilet. Inrichting: Het chalet heeft een grote, overdekte veranda (6 x 2 meter) met afsluitmogelijkheid. Alles is volledig voor vakantiegebruik ingericht inclusief satelliet TV met nederlandse zenders (21 maart t/m 21 september), complete keuken-uitrusting, magnetron, koffiezetapparaat, dekbedden + kussens etc. etc. Ook tuinmeubilair zoals  stoelen + kussens ontbreken niet. Uw auto kunt u parkeren op een gereserveerde parkeerplaats. Uiteraard is het chalet wel bereikbaar per auto.

Boeken
  • Vakantiehuis Triëste

Chalet triëste

Gezellig straatje vlak bij het meer

*NIEUW; Voorzien van AIRCONDITIONING*
Ook dit chalet ligt ook op steenworp afstand van het meer, op een mooie plek in een gezellig straatje. De accommodatie is voorzien van twee afzonderlijke slaapkamers een met een 2 persoons bed en 1 met een stapelbed en een 1 persoonsbed(ombouwbare poef), campingbedje en kinderstoel aanwezig, een zitkamer met complete keuken en douche/toilet. Inrichting: Het chalet heeft een grote, overdekte veranda (6 x 2 meter) met afsluitmogelijkheid. Alles is volledig voor vakantiegebruik ingericht inclusief satelliet TV met nederlandse zenders (21 maart t/m 21 september), complete keuken-uitrusting, magnetron, koffiezetapparaat, dekbedden + kussens etc. etc. Ook tuinmeubilair zoals  stoelen + kussens ontbreken niet. Uw auto kunt u parkeren naast het chalet.

boeken