CAMPING

‘International sport camping’

Locatie

Slechts enkele kilometers van de Zwitserse  grens, tussen het Comomeer en het Lago Maggiore, ligt International Sport Camping direct aan het fraaie Meer van Lugano en omgeven door een schitterende bergwereld.

Afstand

De afstand Utrecht – Porlezza is 975 kilometer. Klimaat en omgeving: Van het vroege voorjaar tot diep in de herfst is het meestal aangenaam weer. Het is een typisch Italiaanse camping en ligt in een schitterend Alpengebied. De camping beschikt over een kleine 1000 plaatsen en is direct gelegen aan het pittoreske plaatsje Porlezza.

Geschikt voor alle leeftijden

De camping is geschikt voor bezoekers van jong tot oud.

Faciliteiten

Groot, mooi waterparadijs met 3 glijbanen en twee baden (27 bij 25 meter) en geopend van begin juni tot begin september. Uiteraard kan ook volop in het meer worden gezwommen. Er is gelegenheid om te vissen, waarbij een visakte (bij de receptie aan te schaffen) verplicht is. Receptie, telefoon, restaurant/pizzeria, tennisbanen en wasserette zijn aanwezig. De campingwinkel is in het voorseizoen in het weekend geopend en tijdens het hoogseizoen iedere dag. In de directe omgeving van de camping bevinden zich grote supermarkten.Porlezza ligt op 1 km. afstand van de camping. Verder een terras aan het meer, een langgerekte kiezelkade en een zandstrand (loopt langzaam af), kinderattributen en disco- c.q. muziekavonden.

Kinderen

Animatieprogramma in het hoogseizoen.

Talen 

Aan de receptie wordt behalve Italiaans, ook Duits, Engels en Nederlands gesproken.

Adresgegevens camping
International sport camping 
Via Osteno 40
22018 Porlezza, Italië
Tel: +39034461535


De Gemeentepolitiebureau is open: 

Maandag 11:00 tot 12:00 Uur 
Zaterdag   9:00 tot 10:00 Uur